14. května 2013

Opavský PARADEN 2013

Základní škola a Praktická škola v Opavě na náměstí Slezského odboje  ve spolupráci s Rotary Clubem International v Opavě a společností OSTROJ a.s. pořádají 5. ročník akce PARADEN. Jde o sportovního klání dětí a žáků, kteří k pohybu používají vozík.


Akce je naplánovaná na odpoledne 4.června 2013 na Náměstí osvoboditelů v Opavě. Prezence závodníků bude možná od 14.00 hod., ve 14.30 hod. budou zahájeny soutěže. Závodníkům, kteří budou bez doprovodu, bude tato služba poskytnuta v době soutěže pořadatelem. Soutěžit se bude v přizpůsobených aktivitách (malování, jízda zručnosti, slalom, hod na cíl a dalších). Soutěž je určena žákům opavských škol a škol z okolí Opavy.

Přihlášky k soutěži posílejte do 31.5.2012 na adresu Základní škola a Praktická škola, Opava, Slezského odboje 5, 746 01 Opava, případně elektronicky na adresu zs.so@seznam.cz. S případnými dotazy se obracejte na ZŠ a PŠ Opava, telefon 553616450. Ceny, pamětní listy a malé občerstvení zajišťují organizátoři. 

Za pořadatele se na účastníky těší a srdečně zve závodníky i jejich doprovod Mgr. Tomáš Frank, zástupce ředitele ZŠ a PŠ Opava, Slezského odboje 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...