27. dubna 2015

JOY CAMP Kateřinice

Z informací na FB:

Nově pod názvem JOY CAMP pořádá Laynotour tábor pro mladé lidi! Hlavním smyslem JOY CAMPU je spojovat handicapované děti a mladé lidi s jejich vrstevníky, kteří jim dělají asistenty, a připravit pro ně moderní , "cool" program v krásném prostředí valašské přírody!


★TERMÍN★
1. - 3. května 2014 (pátek 7:30 - neděle 19:00) - pátek je svátek!

★MÍSTO★
Bezbariérové centrum Březiny, Kateřinice (okres Vsetín)

★DOPRAVA★
autobusem z Opavy se zastávkou v Ostravě, popř. vlastními auty

★UBYTOVÁNÍ★
v bezbariérovém centru, popř. ve stanech (vlastní, nebo s polodřevěnou konstrukcí nebo tee-pee)

★STRAVA★
zajištěna - 3x oběd, 2x snídaně, 2x večeře, + svačinky přes den

★CENA★
s hendikepem - 700 Kč
asistent - 500 Kč
část nákladů je hrazena z financí, které jsme na projekt JOY RIDE získali.

★V CENĚ★
doprava, ubytování, strava, program

★PROGRAM★
finální podobu ještě dolaďujeme...nicméně opět to bude akční!


★PRO KOHO JE ZÁJEZD URČEN★
Pro kohokoliv :-) Pokud máš ve svém okolí prckoše, teenagera nebo prostě mlaďocha s handicapem, určitě budeme rádi, když mu o našem zájezdu řekneš a on s námi pojede. Naše zájezdy jsou určeny všem nehledě na věk, druh handicapu, místo bydliště,...máme zkušenost, že každý nás vždycky něčím obohatí.

ASISTENTI: hledáme hlavně mladé lidi, nemusí mít žádné zkušenosti s péčí o handicapované, hlavní je nadšení a pozitivní pohled na svět. Pak se všechno zvládá levou zadní :-) se vším ti pomůžeme, takže se nemusíš bát. STÁLE JE TO PÁRTY ZÁJEZD, KTERÝ SI MAXIMÁLNĚ UŽIJEŠ!

★CO OBNÁŠÍ ROLE ASISTENTA★
Samozřejmě jde o to, aby si víkend maximálně užil hlavně děti! A tomu chceme vše směřovat. Jde o to být dětem neustále nablízku, pomáhat jim s činnostmi, které nám mohou připadat běžné, ale pro ně mohou znamenat určitou překážku (najíst se, pohyb z místa na místo, hygiena - sprcha, WC,...). Z vlastní zkušenosti víme, že ačkoli na začátku může mít někdo pocit, že to nezvládne, není to popravdě nic těžkého a na konci zájezdu je v těchto činnostech většinou už ostřílené mazák :-)

Samozřejmě také vítáme všechny ty, kteří disponují vybavením či schopnostmi, které dětem víkend maximálně zpříjemní (kytara, sport.vybavení, terénní auta na dálkové ovládání, nafukovací lodě, foto+video technika....cokoli vás napadne). V případě překročení možné kapacity je zde také možnost stanovat vedle objektu na přilehlé louce :-)

Tak nebuď lemra lenivá, nevymlouvej se na to, že nemáš čas nebo že se ti to zrovna nehodí. Místo celovíkendového sezení u compu nebo televize můžeš zažít nezapomenutelný víkend a u toho ještě pomoci těm, kteří to dokážou upřímně ocenit! Z vlastní zkušenosti ti garantujeme, že nebudeš litovat!

Projekt je realizován za podpory Nadace Vodafone Česká republika.

★KONTAKT★
+420 607 143 797
+420 723 203 435

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...