9. května 2013

Vzdělávejte se mimo školu, vzdělávejte se pořád

Pracujete na sobě - hledáte informace, přemýšlíte nad nimi a vzděláváte se? Tak to určitě později nebo dříve narazíte na stránky http://www.mimoskolu.cz/o-projektu/
Mimo školu chce působit jako rozcestník pro sebevzdělávání. Obsahuje přehled vzdělávacích zdrojů a akcí,  inspirací a příbězích. Chce šířit užitečné zdroje a nové myšlenky spojené s netradičními způsoby vzdělávání. Přispět k tomu, aby vzdělávání nebylo vnímáno jen jako cesta za diplomem, ale jako celoživotní návyk. K tomu, aby ti, pro které je školství nedostupné nebo nepoužitelné, své vzdělání našli. A především k tomu, aby na konci nebyly jen absolvované kurzy a získané znalosti, ale nové životní příležitosti.

Díky přehledu zdrojů je možné zdarma nebo za rozumnou cenu získat nové znalosti a potřebné dovednosti v různých oblastech. Za několik týdnů získat novou kvalifikaci, nebo si výrazně prohloubit znalosti.
Projekt je realizován v rámci studia na KISK FF MU v Brně. Mimo školu představuje jeden z projektů platformy Edventure, jejímž cílem je podpora sebevzdělávání v ČR.  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...